Ik sta voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een consult staan specifieke wensen, jouw klachten en lichamelijke kenmerken centraal.

Door middel van een intake en een hormonale anamnese bekijk ik welke hormonen uit balans zijn. Vervolgens maken wij samen jouw voedingspatroon, de mate van beweging en jouw stressniveau inzichtelijk. Van daaruit wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt om jouw hormonen weer in balans te krijgen.

Ik geef uitleg over de specifieke hormonen die van invloed zijn op je gezondheid. Op deze manier worden je klachten meer inzichtelijk en zal je gemotiveerder zijn gedurende het traject.

Heb je meer behoefte aan begeleiding op een specifiek gebied of heb je voldoende aan enkele adviezen over bijvoorbeeld het gebruik van bio-identieke hormonen, dan kan dat natuurlijk ook.

De begeleiding hangt uiteraard af van de individuele situatie en jouw wensen.

Ik geef ook workshops en trainingen over o.a. “De overgang en werk”  in samenwerking met projob.nl

Overgang en werk, leid dat maar eens in goede banen!

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch een afspraak maken.

Alette Mulder diensten

Tarieven

  • Eerste consult: 90 EUR*

  • Vervolgconsult(en): 65 EUR*

* Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Vanaf 1 maart 2019 ben ik aangesloten bij Stichting CAT. Daarmee vergoeden sommige ziektekostenverzekeraars de consulten vanuit een aanvullend pakket.

Tarieven voor workshops en presentaties in overleg.

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch een afspraak maken.