Ik sta voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een consult staan specifieke wensen, jouw klachten en lichamelijke kenmerken centraal.

Door middel van een intake en een hormonale anamnese bekijk ik welke hormonen uit balans zijn. Vervolgens maken wij samen jouw voedingspatroon, de mate van beweging en jouw stressniveau inzichtelijk. Van daaruit wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt om jouw hormonen weer in balans te krijgen.

Ik geef uitleg over de specifieke hormonen die van invloed zijn op je gezondheid. Op deze manier worden je klachten meer inzichtelijk en zal je gemotiveerder zijn gedurende het traject.

Heb je meer behoefte aan begeleiding op een specifiek gebied of heb je voldoende aan enkele adviezen over bijvoorbeeld het gebruik van bio-identieke hormonen, dan kan dat natuurlijk ook.

De begeleiding hangt uiteraard af van de individuele situatie en jouw wensen.

Workshops en trainingen:

Ik geef ook trainingen en workshops in samenwerking met Projob. Heb je interesse in ons levensfaseplusprogramma kijk dan naar de mogelijkheden op:

https://www.projob.nl/levensfaseplus-programma

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch een afspraak maken.

Alette Mulder diensten

Tarieven

  • Eerste consult: 90 EUR*

  • Vervolgconsult(en): 65 EUR*

* Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Vanaf 1 maart 2019 ben ik aangesloten bij Stichting CAT. Daarmee vergoeden sommige ziektekostenverzekeraars de consulten vanuit een aanvullend pakket.

Tarieven voor workshops en presentaties in overleg.

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch een afspraak maken.

WORKING LADY SINGS THE BLUES!  Een interactieve bijeenkomst over werken in de overgang – het taboe moet er vanaf, vooral op de werkvloer – door Projob in de Music Meeting Lounge op 17 oktober en 11 november as.

Nooit eerder waren er in Nederland zoveel vrouwen in de levensfase 40-65 jaar werkzaam. Een levensfase waarin niet alleen de overgang plaatsvindt, maar waarin mantelzorg, oma en/of kostwinner worden, langer inwonende kinderen etc. een rol kunnen spelen. Welke invloed heeft dat voor jou op je werk? En hoe bespreekbaar is dat eigenlijk? Of ben je een manager van werknemers die in deze levensfase zitten? Dan biedt deze bijeenkomst jou een geweldige kijk op wat dat voor je teamleden en jou kan betekenen!

Wij, Marja Beumer (arbeidsmarktspecialist), Marieke Verhagen (loopbaan-life coach) en Alette Mulder (hormoondeskundige) benaderen deze levensfase uit verschillende invalshoeken.

Werken in de overgang, leid dat maar eens in goede banen”. Interesse of direct aanmelden?

https://lnkd.in/gDpmmYp