Werkwijze

Een persoonlijke aanpak. Tijdens een consult staan jouw klachten, specifieke wensen en lichamelijke kenmerken centraal.

Door middel van een uitgebreide intake, hormonale anamnese en indien wenselijk een bloedtest, bekijk ik welke hormonen uit balans zijn. Jouw voedingspatroon, de mate van beweging en het stressniveau wordt  inzichtelijk. Van daaruit wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt om jouw hormonen weer in balans te krijgen, zodat je zelf weer de regie kan pakken.

Je krijgt uitleg over de specifieke hormonen die van invloed zijn op jouw gezondheid. Op deze manier kan je de klachten goed aanpakken en zal je gemotiveerder zijn gedurende het traject.

Heb je meer behoefte aan begeleiding op een specifiek gebied of heb je voldoende aan enkele adviezen over bijvoorbeeld het gebruik van bio-identieke hormonen, dan kan dat natuurlijk ook.

De begeleiding hangt uiteraard af van de individuele situatie en jouw wensen.

Alette Mulder diensten
LET OP:

Vanwege corona zullen de consulten online plaatsvinden.

Tarieven

Eerste consult€ 95
Vervolgconsult(en)€ 75
EMB bloedtest:€ 149

Betaling
Via tikkie of boeking, na het consult ontvang je de factuur per email die je eventueel kunt declareren bij de zorgverzekeraar.

Verhindering
Bij verhindering zonder annuleringen 24 uur voorafgaand, worden de kosten voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Vanaf 1 maart 2019 ben ik aangesloten bij Stichting CAT. Daarmee vergoeden sommige ziektekostenverzekeraars de consulten vanuit een aanvullend pakket.

Helen Jane Hermelijn

“Gesprekken met Alette vond ik motiverend en inspirerend; ik werd serieus genomen en ik voelde me gehoord. Haar adviezen waren net dat duwtje in de rug dat ik nodig had om aanpassingen in mijn dieet te doen. Alette's tips over GF brood, verbetering/opbouwen van goede darmflora en haar suppletieadvies heb ik ter harte genomen. Alette's adviezen zijn helder en bemoedigend!”

Linda de Meij, 51

“Een aantal maanden voelde ik me niet goed: Ik was zo ontzettend moe, lag het liefst om 22u al op bed en stond moe op. Had veel last van migraine, met name tijdens de menstruatie. Ik begreep het niet, ik sport, drink niet en leef gezond. Via via kwam ik bij Alette Mulder terecht. Zij nam een bloedtest af en stelde me diverse vragen.  Daar kwam uit dat ik een tekort had aan B12 en vitamine C. Ook reageerde ik sterk op zuivel en gluten. Ben daar op direct mee gestopt. Al na een kleine week voelde ik me beter, de moeheid verdween snel. En nu, 3 weken later, heb ik weer alle energie terug.”

Wil je een afspraak maken?

Je kunt direct een afspraak maken in mijn agenda of contact met mij opnemen via het contactformulier of telefonisch.

Scroll naar top